Släpp kontrollen (du har hört det förut)

Berghs School of Communication bad mig om ett tip på hur du som ledare kan tänka mer inkluderande. Detta blev mitt svar: 
1. Sluta veta → börja fråga
(frågor – inte omformulerade antagande – är alldeles underbara)

2. Sluta prata → börja lyssna
(både på gruppen och på dig själv)

3. Sluta formalisera → börja improvisera (vi gör kursen* unik tillsammans)

* Berghs intensivkurser är den perfekta lösningen om du vill lära dig mer. Under tre fullmatade dagar får du dyka ned i ett ämne och ta del av den senaste kunskapen, samtidigt som du bygger nätverk med likasinnade. Jag ansvarar för kursen Facilitering

Mer från denna kategori

Det aktiva valet behöver ditt engagemang.

Det aktiva valet behöver ditt engagemang Författarens förord i Bästa modellen2:Den tolfte september 2003 bestämde jag mig för att skapa min egen modell. En modell som handlar om att bestämma över mitt eget liv. Jag hade då fått ett besked från läkaren som satt...

läs mer

Det aktiva valet behöver ditt engagemang.

Det aktiva valet behöver ditt engagemang Författarens förord i Bästa modellen2:Den tolfte september 2003 bestämde jag mig för att skapa min egen modell. En modell som handlar om att bestämma över mitt eget liv. Jag hade då fått ett besked från läkaren som satt...

läs mer

Det aktiva valet behöver ditt engagemang.

Det aktiva valet behöver ditt engagemang Författarens förord i Bästa modellen2:Den tolfte september 2003 bestämde jag mig för att skapa min egen modell. En modell som handlar om att bestämma över mitt eget liv. Jag hade då fått ett besked från läkaren som satt...

läs mer

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *