Mötesplats eller arbetsplats?

Generation efter generation har definierat sin fysiska arbetsplats. Men, vad har hänt med våra arbetsplatser? Eller har de alltid varit mötesplatser, som vi försökt klä med arbetsplatsnamn? Vem efterfrågar vad och när och hur vet vi vad vi själva vill uppnå?

De tre senaste åren har gett många av oss en ny syn på arbete och på möten och workshops på distans. Efter en längre period av distansarbete, har förståelsen drastiskt minskat för otillräcklig kunskap om digitala och hybrida möten. Rapporter från Harvard BS, pratar om webinar fatigue och meeting fatigue som till stor del orsakas av okunskap. En annan från Kantar SIFO/MER Arkitektbyrå, visar att vi kräver mer av mötesplatserna – både de digitala och fysiska.

I flera av rapporterna som gjorts poängteras vikten av faciliterade processer på arbets- eller mötesplatser och om vikten att förstå perspektiv.

 

Magnus Thure är CEO på Media Evolution, en ideell medlemsorganisation som samlar innovativa byråer, strateger, kreatörer, akademin, kommuner och regioner i södra Sverige.

Hans uppdrag är att främja tillväxt och innovation inom de digitala/kreativa industrierna. Hans unika förmåga att skapa olika typer av plattformar för att dela idéer och ta fram diversifierade lösningar, har gett både Magnus Thure och hans arbetsgivare internationell uppmärksamhet.

Magnus Thure förespråkar diversitet för att nå framgång.

Detta är en del av utbildningen En ledares främsta affär – bemästra förändring. Lär mer om den! 

Mer från denna kategori

Det aktiva valet behöver ditt engagemang.

Det aktiva valet behöver ditt engagemang Författarens förord i Bästa modellen2:Den tolfte september 2003 bestämde jag mig för att skapa min egen modell. En modell som handlar om att bestämma över mitt eget liv. Jag hade då fått ett besked från läkaren som satt...

läs mer

Det aktiva valet behöver ditt engagemang.

Det aktiva valet behöver ditt engagemang Författarens förord i Bästa modellen2:Den tolfte september 2003 bestämde jag mig för att skapa min egen modell. En modell som handlar om att bestämma över mitt eget liv. Jag hade då fått ett besked från läkaren som satt...

läs mer

Det aktiva valet behöver ditt engagemang.

Det aktiva valet behöver ditt engagemang Författarens förord i Bästa modellen2:Den tolfte september 2003 bestämde jag mig för att skapa min egen modell. En modell som handlar om att bestämma över mitt eget liv. Jag hade då fått ett besked från läkaren som satt...

läs mer

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *