Mötessmarthet

Ett par månader in i den pandemi som startade år 2020, tog jag fram ett dokument som handlar om Att mötas digitalt. Jag gjorde det tillsammans med Media Evolution och projektledare Ida Åstrand.

Vi bjöd in till en föreläsning som visualiserade allt det som det står om i dokumentet. Nu, tre år senare, behöver några rader skrivas och och uppdateras, men det håller sig ändå förvånansvärt relevant. 

Lär mer i denna artikel på LinkedIn!

Mer från denna kategori

Det aktiva valet behöver ditt engagemang.

Det aktiva valet behöver ditt engagemang Författarens förord i Bästa modellen2:Den tolfte september 2003 bestämde jag mig för att skapa min egen modell. En modell som handlar om att bestämma över mitt eget liv. Jag hade då fått ett besked från läkaren som satt...

läs mer

Juryarbete i mellanrummets tjänst

Juryarbete i mellanrummets tjänstI år är jag en del av juryn för Swedish Learning Awards 2023. SLA är en tävling som lyfter fram Sveriges bästa inom utbildning och lärande (Årets Innovation, Årets digitala produktion, Årets VR, Årets mikrolärande, Årets eldsjäl...)...

läs mer

Perspektiv – hur börjar jag?

Perspektiv - hur börjar jag? För att kunna leda en grupp på allra bästa sätt, behöver du förstå andras perspektiv. Det gör du enklast genom att helt enkelt sätt dig in i ett annat perspektiv/en annan synvinkel/utmana en vana.  Exempel:Prata med hundägare (du är...

läs mer

0 Comments

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *