Skapa en gemensam grund

Bästa modellen

Under några timmar fokuserar vi på en vald modell som hjälper dig och din organisation att nå era mål. Vi väljer tillsammans ut en modell som passar det definierade behovet, som ni sedan gemensamt blir utbildade i att använda.  Individen, gruppen och organisationen får en smart och tydligt riktad framåttrörelse och en märkbar förändring i både arbetsklimat och leverans.

Fyra exempel på modeller

O-modellen

Nya tider och nya problem kräver nya grepp. Den här modellen har bokstavligen och bevisligen öppnat upp för samtal och hjälpt många.

knostert

Gör det svåra enkelt. Visualisera något fysiskt och verkligt, byt kontext och du har något konkret och tydligt som människor kan känna igen sig och ta avstamp i.

ass0ciationsmodellen

Det krävs talang och hårt arbete för att kläcka de bästa idéerna. Här finner du stöd för kreativiteten, en modell som hjälper dig att hitta lösningarna bortom de som först dyker upp i ditt medvetande.

andetaget

Ska du leda en förändring behöver du veta vem  du själv är och hur du fungerar. Lika viktigt är det att förstå människorna du leder.

Detta får du

Gemensam grund

Att skapa en gemensam grund är en förutsättning för att förstå någon eller något. Först därefeter kan vi förändra, utveckla och förädla en individ, en grupp eller en organisation.

Samtal mellan individer

Charlotta har en förmåga att använda modellerna som en grund för det värderingsfria samtalet. När alla får provprata och delta, skapas synergier och osynliga länkar mellan individer som gör att gruppen bemästrar förflyttning utan problem.

Märkbara resultat

Det pratas mycket om mätbarhet. Charlotta vill att fokus också läggs på det märkbara resultatet. Det som syns i ord som stolthet, tillit och engagemang.

Priser och alternativ

1 tim introduktion

Riktpris 25 000 SEK ex moms.

1/2 dags workshop

Riktpris 35 000 SEK ex moms. Boken Bästa modellen2 ingår.

Häng med

Ta steget. Börja. 

Charlotta delar med sig av en hel del kunskap. Det kan vara via yill exempel böcker, poddar eller inlägg på LinkedIn.